Консултиране

Конкретно изясняване на ползите и смисъла от уебсайт и неговата популяризация в интернет. Как той да се изгради най-подходящо, как да се структурира, и как да се наблегне на най-съществената за потребителите информация.

Уеб дизайн

Създаване на уникален дизайн, гарантиращ пълна удовлетвореност, или използване на шаблон според изискванията на клиента. По същия начин програмиране на сайта от нулата, или с използване на готова функционална основа за неговото осъществяване.

Електронни магазини

Функционален електронен магазин с максимално улеснен потребителски интерфейс. Възможност за уникален дизайн, снимане на артикули, качване на описания, интеграция със съществуващ складов софтуер. Плащанията освен с типичния за България наложен платеж, могат да се интегрират и със системите за интернет разплащания, като ePay.bg, eBG.bg, PayPal, MoneyBookers, Google Checkout и други.

Редизайн на сайтове

Подобряване на вече съществуващи сайтове. Корекции по дизайна, добавяне на нови страници, функционални преобразования и всичко, което е необходимо, за да стане един сайт пълноценен.

Оптимизация за търсачки

Оптимизацията в търсачките спомага да бъдете сред първите резултати, например в Google, където потребителите ежедневно търсят продукти и услуги, подобни на вашите.

Интернет маркетинг и реклама

Интернет маркетингът и рекламата спомагат за изграждане на имидж, и развитие на марка чрез подходящ трафик от потенциални клиенти.